Despre noi - Bioterapie

Ieșire cont
Ieșire cont
Du-te la conținut

Despre noi

Asistent  Mihaela Godeanu

Peste 20 de ani de experiență în domeniul terapiilor alternative.


Mihaela Godeanu - s-a născut la data de 30.07.1975 în loc. Craiova, jud. Dolj. Absolventa a școlii postliceale sanitară specializarea - Asistent generalist.

Prin clarviziune vizualizează aura energetică, unde sunt dezechilibre energetice și afecțiunile pacienților.
Bioterapeut Bebe Godeanu
În anul 1998 am deschis acest cabinet, prin intermediul medicinei alternative (medicina naturistă) ajutăm pacienții care sunt afectați de diverse afecțiuni.

Bebe Godeanu - s-a născut la data de 31.03.1970 în loc. Craiova, jud. Dolj. Absolvent al școlii postliceale sanitară specializarea - Tehnică Dentară.
Încă din copilarie, Bebe Godeanu prin intermediul viselor a avut premoniții care-l avertizau în legatură cu evenimente importante ce urmau să se petreaca în viața sa și a celor din jur. Ulterior și-a dat seama că aceste vise nu au fost la voia întâmplării.

De fiecare dată, o forță divină îl avertizează în vis prin imagini clare despre un eveniment important ce urmează să aibă loc în scurt timp.
Aceste capacitați paranormale le-a descoperit în anul 1992, dupa ce a observat că, atunci când se afla lîngă o persoană bolnavă, pacientul respectiv se simțea mult mai bine și nu mai avea dureri, majoritatea pacienților simțeau furnicaturi sau caldură în zona afectată. Am început să studiez parapsihologia și am contactat persoane autorizate în parapsihologie care m-au ajutat să-mi dezvolt aceste calitați și m-au atestat in acest domeniu. Am absolvit cursurile de bioterapie și am fost atestat în: masaj terapeutic, radiestezie, bioenergie, de catre Asociația Naționala pentru Cercetari Aplicative Parapsihologice.
Biomagnetism Bebe Godeanu

Contact

Program cabinet

Luni, Miercuri, Vineri - 16:00 - 19:00
Marți,  Joi                  - 09:00 - 12:00

Str. Tineretului, nr. 7,  bl. 159 B, loc. Craiova, jud. Dolj, cod postal 200291 (interfon cabinet 20).
© 2021 - Bioterapeut Bebe Godeanu

color
Înapoi la cuprins