Interviu - Bioterapeut.ro

Du-te la conținut
Vlad Nadia Cristina  - in urma unui examen ecografic i s-a stabilit diagnosticul de chist ovarian, de marimea unei portocale, la ovarul drept, care conform indicatiilor medicale, trebuia operat de urgenta. Nu a acceptat idea operatiei si s-a prezentat, pentru tratament bioenergetic, la cabinetul lui Bebe Godeanu, unde a urmat o cura de 10 sedinte si a consumat apa magnetizata. Schimbarile au aparut inca de la cea de-a doua sedinta, in sensul ca au disparut durerile, inclusiv, durerile asociate, de cap si spate. S-a rezolvat si problema somnului agitat, care o impiedica sa se odihneasca. Examenul ecografic efectuat ulterior tratamentului a evidentiat disparitia chistului ovarian.
Dogaru Costel - cu diagnosticul de diabet insipid, stabilit medical inca din 1987. Spune ca boala i-se manifesta printr-o sete continua, ajungind sa consume pina la 10 litri de apa pe noapte, avea o stare de neliniste accentuata. Pe masura ce urma cura de sedinte bioenergetice la Bebe Godeanu, a inceput sa consume din ce in ce mai putina apa, ajungind la numai 2-3 litri pe zi. În timpul tratamentului cu sedinte bioenergetice a consumat numai apa magnetizata de la acest cabinet. Acum se simte bine si a ajuns la un consum normal de apa. Dupa acest tratament i-a disparut si durerea de spate care era destul de accentuata.
Marcu Maria - s-a prezentat la tratament cu mai multe boli cronicizate, inclusiv probleme psihice. Concret: reumatism infectios, leuconevraxita, asociate cu o pronuntata anxietate si un stres permanent. A urmat tratamente medicale din 1990 pina in 1999, fara rezultat. De cum a inceput sedintele de bioterapie la cabinetul bioenergoterapeutului Bebe Godeanu declara ca  s-a lasat de fumat si a renuntat la consumul exagerat de cafea. Actualmente, nu mai urmeaza nici un fel de tratament cu medicamente, se simte foarte bine si i-a disparut si starea de anxietate. Consuma, in continuare, apa magnetizata preparata la acest cabinet si spune ca nu mai are problemele de mai inainte.
Alexandru Viorica - cu probleme psihice si ulcer. Dupa o cura de zece sedinte bioenergetice poate minca orice, nu mai are dureri si este mai linistita.
Ceuca Verona - s-a prezentat la tratament cu diagnosticul de hipertensiune arteriala, spondiloza cervicala si lombara. Se simtea foarte slabita, obosita, fara chef de viata. Declara ca inca de la a doua sedinta de bioterapie starea sa de sanatate s-a ameliorat. La aplicarea apei magnetizate pe locurile afectate din corp, locurile respective deveneau foarte fierbinti. Dupa 10 sedinte de bioenergie, tensiunea arteriala i-a scazut de la 22,8 la 13,7 si se simte foarte bine.
Herac Ruja - cu diagnosticul calculi biliari si renali. Dupa 10 sedinte bioenergetice, examenul ecografic a evidentiat disparitia pietrelor de la bila si de la rinichi.
Marinoiu Stefan - cu astm bronsic. A urmat tratamente cu medicamente din 1972, iar de miofilin avea nevoie ca de aer. Nu se putea odihni noaptea daca nu lua calmante. Dupa 10 sedinte bioenergetice a constatat ca poate trai si fara medicamente, pe care le-a inlocuit cu apa magnetizata.
color

© 2023 - www.bioterapeut.ro

Înapoi la cuprins