Oferta servicii - Bioterapeut.ro

Du-te la conținut

Oferta servicii

25 ani experiență în domeniul
medicinei alternative.

Servicii cabinet

Consultație afecțiuni medicale
100 lei - se vizualizează prin clarviziune afecțiunile pacientului în campul energetic, aura umană si dezechilibrele energetice;

Tratament bioterapie
500 lei (abonament 10 ședințe) - cu ajutorul bioenergiei reechilibrez centrii energetici si aura energetică a pacientului, transmit energie organului bolnav, pentru a-l ajuta sa se regenereze.

Consiliere parapsihologică
200 lei - compatibilitate energetică, carieră profesională, afaceri, relaţii familiale, energii negative locuintă;
Puterea vindecătoare a bioenergiei te ajuta în mod natural ! Descoperă oferta noastră de servicii care te poate ajuta să identifici afecțiunile tale prin intermediul fotografiei la distanță. Prin tratamentul cu bioenergie la distanță, poți îmbunătăți starea ta de sănătate într-un mod natural și eficient.

Servicii online

Consultație afecțiuni medicale
200 lei - se vizualizează prin clarviziune afecțiunile pacientului în campul energetic, aura umană si dezechilibrele energetice;

Tratament bioterapie
600 lei (abonament 10 ședințe) - cu ajutorul bioenergiei reechilibrez centrii energetici si aura energetică a pacientului, transmit energie organului bolnav, pentru a-l ajuta sa se regenereze.

Consiliere parapsihologică
400 lei - compatibilitate energetică, carieră profesională, afaceri, relaţii familiale, energii negative locuintă;
Bioenergia a fost cunoscută încă din antichitate. Chinezii spuneau că omul este în legătură cu energia vieții ce umple tot Universul. Omul, plantele și toate ființele vii au acest câmp bioenergetic.
color
GODEANU BEBE ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ - 10295
Înapoi la cuprins